Fönsterentreprenad Gävleborg omslagsbild

Vi utför högkvalitativa fönsterentreprenader i Gävleborg

Vi erbjuder dörr och fönsterbyten samt sanering och tilläggsisolering för kommersiella fastigheter, privata fastighetsbolag och allmännyttan i Gävleborgs län och större delar av Sverige. Vi har kvalitetssäkrat våra metoder och besiktar alla våra genomförda fönsterbyten.

Boka möte

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Interoc är ett professionellt företag som utför fönsterentreprenader i Gävleborg. Vi erbjuder kostnadsförslag utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Interoc är ett professionellt företag som utför fönsterentreprenader i Gävleborg. Vi erbjuder kostnadsförslag utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.

Våra fönstermontörer har lång erfarenhet, stor kompetens och är rutinerade med att jobba i andras hem. Vi är otroligt respektfulla mot de boende och ger all information för att minimerar störningen i de boendes vardag. 

Vi hjälper dig att byta fönster, balkongdörrar och fönsterbänkar på såväl äldre fastigheter som nya bostäder och fastigheter.

Fönsterentreprenad Gävleborg är en webbplats som drivs av företaget Interoc

Kundrecensioner

P
”Att byta fönster handlar inte bara om energibesparing utan också om boendekomfort. Rätt underhåll leder både till bättre ljudklassning och mindre drag. Interocs projektansvarig är ett orakel på fönster. Han ser till helheten, tittar till och med på hur fönstren är hängda i deintilliggande grannfastigheterna. Vi fick verkligen valuta för pengarna.”
Patrik Samuelsson, Byggprojektledare AB Stångåstaden
B
”Det var ett svårt projekt. Med så små lägenheter och två fönster i varje lägenhet ställdes stora krav på både logistik och planering. Hyresgästerna hade inte mycket utrymme att vara på medan de fick sina fönster utbytta. Interoc hanterade allt på ett bra sätt och att projektet omfattade 360 lägenheter utan några direkta klagomål är ett kvitto på hur väl allt fungerade. Jag skulle absolut anlita dem igen.”
Bengt Jansson, Chalmers Studentbostäder
A
”Fönstren var utslitna så vi gjorde en LOU upphandling. Samarbetet med Interoc gick väldigt bra, från början till slut. Jag skulle utan tvekan rekommendera Interoc till andra beställare. Vi gjorde inte fönsterbytet bara för att spara energi utan också för att bevara känslan för fastigheten, på utsidan ser man inte ens att vi har bytt fönster. Däremot såg vi till att fönstren som monterades är tillverkade av högklassigt trä. Det är också en fråga om hållbarhet.”
Anders Burle, Ansvarig Beställare

Interoc Dörr & Fönster-tjänster

Vi utför våra tjänster till kommersiella fastigheter, privata fastighetsbolag och allmännyttan i Gävleborgs län. Våra professionella fönstermontörer har sedan start 2012 utfört över 400 projekt. Läs mer om våra tjänster nedan.

Läs mer om våra tjänster
Fönster & dörrbyten
Fönster- & dörrbyten

Interoc erbjuder fönsterbyte och by...

Läs mer här

Säkerhetsdörrar
Säkerhetsdörrar

När det är dags för er bostadsrätts...

Läs mer här

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Boka möte

Vi är specialiserade fönstermontörer som finns i Gävleborg och större delar av Sverige

Vi är en komplett fönsterentreprenör som åtar oss stora som små projekt med engagemang och arbetsglädje. Det du som kund kan förvänta dig när du anlitar oss är hög kvalitet i leverans och produkt. Vi som företag har ett långsiktigt och hållbart sätt att tänka och bygga, vilket genomsyrar allt vi gör. Vare sig du anlitar oss för ett fönsterbyte i Sandviken eller ett dörrbyte i Bollnäs.