Kontakta oss för fri konsultation!

Kontakta oss för fri konsultation!

Har ni frågor eller några funderingar kring ert kommande fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att erhålla professionell rådgivning.

När ni vill få hjälp med er fönsterentreprenad i Gävleborg ska ni vända er till Interoc som har skickliga och erfarna fönstermontörer som är lösningsorienterade, kreativa och flexibla.

 

Tveka inte att kontakta oss om ni vill få mer information om våra tjänster eller om ni har några frågor. Våra kunniga medarbetare bistår gärna med konsultation kring ert kommande fönsterprojekt.

 

Ni kan också använda vårt formulär på sidan för att boka ett kostnadsfritt möte så vi kan inspektera era fönster, lämna råd och därefter överlämna en offert för ert fönsterbyte eller fönsterrenovering i Gävleborg. 

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.

Kundrecensioner

P
”Att byta fönster handlar inte bara om energibesparing utan också om boendekomfort. Rätt underhåll leder både till bättre ljudklassning och mindre drag. Interocs projektansvarig är ett orakel på fönster. Han ser till helheten, tittar till och med på hur fönstren är hängda i deintilliggande grannfastigheterna. Vi fick verkligen valuta för pengarna.”
Patrik Samuelsson, Byggprojektledare AB Stångåstaden
B
”Det var ett svårt projekt. Med så små lägenheter och två fönster i varje lägenhet ställdes stora krav på både logistik och planering. Hyresgästerna hade inte mycket utrymme att vara på medan de fick sina fönster utbytta. Interoc hanterade allt på ett bra sätt och att projektet omfattade 360 lägenheter utan några direkta klagomål är ett kvitto på hur väl allt fungerade. Jag skulle absolut anlita dem igen.”
Bengt Jansson, Chalmers Studentbostäder
A
”Fönstren var utslitna så vi gjorde en LOU upphandling. Samarbetet med Interoc gick väldigt bra, från början till slut. Jag skulle utan tvekan rekommendera Interoc till andra beställare. Vi gjorde inte fönsterbytet bara för att spara energi utan också för att bevara känslan för fastigheten, på utsidan ser man inte ens att vi har bytt fönster. Däremot såg vi till att fönstren som monterades är tillverkade av högklassigt trä. Det är också en fråga om hållbarhet.”
Anders Burle, Ansvarig Beställare