Om oss på Interoc

Om oss på Interoc

Interoc är ett proffsigt fönsterföretag som med stort engagemang utför fönsterbyte och fönsterrenovering i Gävleborg åt fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Interoc är ett väletablerat byggföretag som erbjudit tjänster sedan 1950-talet. Vi kan åta oss er fönsterentreprenad i Gävleborg då er bostadsrättsförening ska byta fönster eller installera säkerhetsdörrar.

 

Vi som arbetar hos Interoc har varit verksamma inom branschen under många år. Vi innehar också yrkesbevis och alla nödvändiga certifieringar som krävs inom våra respektive arbetsområden. Det betyder att då ni anlitar oss för ert fönsterbyte i Sandviken kan ni vara trygga med att arbetet utförs korrekt, säkert och enligt gällande branschregler.

 

Vår breda kunskap och erfarenhet inom området gör att vi också kan bistå er med att ta fram underlag för era nya fönster utifrån dina krav på energivärde, bullernivå eller andra yttre förutsättningar som gäller för er fastighet. Ni kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med ert fönsterbyte eller fönsterrenovering i Gävleborg. 

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Boka besök