Montage av säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar

Att investera i säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningens lägenheter är ett sätt att öka de boendes säkerhet. En bra säkerhetsdörr skyddar mot inbrottsförsök men kan också ge ett bra skydd i samband med bränder. Interoc kan erbjuda er leverans och montage av säkerhetsdörrar till konkurrenskraftiga priser.

Ska er bostadsrättsförening byta ytterdörrar till säkerhetsdörrar kan vi erbjuda er både leverans och montage av säkerhetsdörrar. Våra montörer är specialister då de kommer till montage av säkerhetsdörrar till bostadsrättsföreningar. Att montera en säkerhetsdörr för bostadsrättsföreningens bostäder innebär dels en förhöjd säkerhet mot inbrott men kan även ge bostäderna ett bättre skydd i samband med en brand. Har bostadsrättsföreningen loftgångar där varje lägenhets ytterdörr också ska tåla vind och väder finns det fler fördelar med att montera säkerhetsdörrar. Bland annat har de en bra isolering vilket innebär att de inte släpper ut inomhusvärmen.

 

Att installera en säkerhetsdörr

Att installera säkerhetsdörrar till bostadsrättsföreningar innebär att de som bor i fastigheten får en tryggare hemmiljö. En säkerhetsdörr innebär ett bättre skydd mot inbrott men kan också stoppa bränder från att ta sig in i bostäderna. De vanliga ytterdörrarna idag, som inte är säkerhetsklassade, kan en van inbrottstjuv öppna på någon minut. Äldre dörrar går till och med att öppna enkelt med hjälp av kroppen. När det är dags att byta dörrar bör man satsa på att välja säkerhetsdörrar till bostadsrättsföreningar så att man ger de boende bättre skydd i sina hem.

 

Olika klasser för säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar finns i flera olika klasser, från 1 till och med 6. Den lägsta klassen innebär en säkerhetsdörr som klarar av att hålla ute personer som försöker ta sig in i bostaden med hjälp av kroppen eller med sparkar. Det ska även ta inbrottstjuven upp till 10 minuter att ta sig in med hammare och mejsel. Det ökar chansen för upptäckt vilket kan få inbrottstjuven att avstå från att försöka ta sig. De olika klasserna upp till och med sex ger högre säkerhet för varje klass. En säkerhetsdörr med klassningen 6 är i princip omöjlig att ta sig igenom, även med kapmaskin eller borrmaskin.

 

Kostnad för att installera en säkerhetsdörr

Priset för en säkerhetsdörr är högre än för en vanlig lägenhetsdörr men samtidigt betalar man extra för den högre säkerheten som en säkerhetsdörr medför. Priset beror dels på vilken säkerhetsklass man vill ha för dörren men också på dörrens utseende. Idag finns det ett stort utbud av dörrar att välja mellan vilket gör att det går att finna en dörrmodell som har ett utseende som passar för alla fastigheter.

 

Priser för en säkerhetsdörr börjar på cirka 15 000 kronor och uppåt, beroende på dörrens säkerhetsklass och utseende. När en bostadsrättsförening köper in ett flertal dörrar går det förstås att hitta leverantörer som kan ge bättre priser. För mer exakt information om priset och montage är ni välkomna att kontakta ossInteroc så kan vi göra ett hembesök där vi kan diskutera era önskemål och lämna offert.

 

Montage av säkerhetsdörrar

Interoc har mycket kunniga och skickliga montörer som vet hur en säkerhetsdörr ska installeras så att den håller högsta säkerhet. Vi kan självklart även montera andra typer av dörrar som exempelvis vanliga ytterdörrar, innerdörrar, källardörrar och dörrar för andra utrymmen. Våra montörer är också specialister på fönsterbyte vilket gör att vi kan erbjuda både montering av dörrar och fönsterbyte för bostadsrättsföreningar.

 

Välkommen att kontakta oss

Ni är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er bostadsrättsförening med dörrbyte, fönsterbyte eller några av våra andra tjänster. Vi har utfört arbeten åt bostadsrättsföreningar över hela Sverige sedan 1960-talet och har fått mycket goda omdömen från våra kunder genom åren. Det gör att ni kan vara trygga då ni anlitar oss för era byggprojekt. Vi utför även arbeten åt privatpersoner, företag och fastighetsbolag och kan åta oss både små som större projekt eller hela entreprenader där vi tar över ansvaret för hela projektet.

 

Våra medarbetare är utbildade hantverkare som har arbetat länge inom branschen och har därmed en gedigen kunskap och en stor erfarenhet inom sina respektive arbetsområden. Vi har förstås alla nödvändiga försäkringar och lämnar dessutom generösa garantier på våra arbeten som gör att ni kan känna er trygga även efter att vi avslutat projekten.

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.