Fönsterrenovering för BRF i Gävle (steg-för-steg guide)

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med fönsterrenovering i Gävle kan ni vända er till oss som är proffs på fönster och dörrar och som kan åta oss er fönsterentreprenad i Gävleborg. Här kan ni läsa mer om hur en fönsterrenovering går till.

När fönstren i er fastighet är otäta och släpper igenom kall luft så får de boende i fastigheten ett ojämnt inomhusklimat och kalla golv. Otäta fönster leder också till att era uppvärmningskostnader för fastigheten ökar. Ibland går det att utföra en fönsterrenovering av era befintliga fönster så att de åter igen håller tätt. I annat fall kanske det är dags för ett fönsterbyte för er bostadsrättsförening. Om ni vill få hjälp med er fönsterrenovering kan ni kontakta oss på Interoc som kan åta oss er fönsterentreprenad i Gävleborg.

 

Guide för fönsterrenovering i Gävle

Om ni vill anlita oss för er fönsterentreprenad i Gävleborg så behöver vi först komma ut till er fastighet för att inspektera era fönster. Därefter så överlämnar vi en offert med ett rättvist pris för er fönsterrenovering.

 

Inför en fönsterrenovering i Gävle

Efter att ni har accepterat vår offert behöver er fönsterrenovering planeras eftersom vi behöver tillträde till samtliga bostäder i fastigheten. De boende behöver också förbereda genom att plocka bort gardiner, blommor och eventuella möbler framför fönstren så att vi kan komma åt att arbeta med fönstren utan att riskera skador på de boendes egendom.

 

Processen för att renovera fönster

Vi börjar sedan med att plocka ut de fönster som vi hinner med att renovera under dagen. Vanligtvis sker renoveringen på plats så att vi snabbt kan återmontera fönstren efter att de är klara. Om vi behöver utföra renoveringen på vår verkstad så täcker vi för fönstret så att inte regn eller kyla kommer in i bostaden.

 

Vid renoveringen så lagar vi skador på träfönstren och byter ut trasiga glas. Därefter så lägger vi nytt kitt, skrapar fönstren och slutligen målar dessa. Ni kan också välja att byta ut glasen till energiglas för ännu bättre isolering. Slutligen så återmonterar vi fönstren, isolerar fönsterkarmarna och sätter upp foder kring karmarna.

 

Kontakta oss för er fönsterrenovering i Gävle

Om ni vill få hjälp med er fönsterrenovering i Gävle kan ni vända er till oss på Interoc som under flera decennier har utfört tjänster åt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Våra skickliga och erfarna hantverkare har en stor kunskap kring fönster vilket gör att renoveringen utförs för optimal isolering, maximal livslängd och med ett förstklassigt resultat. När ni vill få hjälp med er fönsterentreprenad i Gävleborg kan ni använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte så vi kan inspektera era fönster och lämna råd kring er renovering. 

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.