Dags för fönsterrenovering för er BRF i Gävle?

Om era fönster är otäta kan det ibland räcka med att genomföra en fönsterrenovering i Gävle för att er fastighet ska få välisolerade fönster. Vi kan åta oss er fönsterentreprenad i Gävleborg. Här kan ni läsa mer om hur vi utför fönsterrenovering åt bostadsrättsföreningar.

Gamla och otäta fönster bidrar till stora värmeförluster i en fastighet och därför är det viktigt att man underhåller sina fönster så att de är täta och välisolerade. Man kan också byta ut glasen i fönstren till glas med bättre värmeisoleringsegenskaper. Om ni vill få hjälp med fönsterrenovering i Gävle för er bostadsrättsförening kan ni kontakta oss på Interoc som är ett fönsterföretag som är proffs på fönster och dörrar.

 

När är det dags för en fönsterrenovering i Gävle?

När bostäderna i er bostadsrättsförening överlag har kalla golv och ett ojämnt inomhusklimat kan det bero på att fönstren är otäta och släpper igenom kall luft. Det påverkar också kostnaderna för uppvärmningen av fastigheten som under den kallare årstiden skjuter i höjden. Normalt ska träfönster underhållas vart 10:e år och om man i samband med det även renoverar fönstren så kan man förlänga livslängden på sina fönster med många år till.

 

Så här går en fönsterrenovering i Gävle till

När det är dags att utföra en fönsterrenovering i Gävle så behöver man planera projektet noggrant så att hantverkarna har tillgång till alla bostäder. De boende behöver också ta bort blommor, gardiner och möbler som står framför fönstret så att hantverkarna kan komma åt och arbeta med fönstren.

 

Processen vid fönsterrenovering

Oftast sker en fönsterrenovering i Gävle på plats vilket gör att det går snabbt att lyfta av fönstren, renovera dessa och sedan återmontera fönstren. Dock kan det ibland krävas maskiner för att renovera fönster, speciellt för specialdesignade, äldre fönster och då kan arbetet behöva utföras på vår verkstad. Under tiden som arbetet pågår så täcks fönsteröppningen in så att inte regn eller kyla tränger in i bostäderna.

 

Renoveringsutförandet

Vid en fönsterrenovering i Gävle så skrapas fönster rena från löst sittande färg. Eventuella sprickor spacklas och skador på träramen lagas. Därefter byts eventuellt trasigt glas ut och sedan kittas fönstren om innan de slutligen målas. Fönsterkarmarna får ny isolering och slutligen sätts nytt foder runt karmarna.

 

Anlita oss för er fönsterrenovering i Gävle

Om er bostadsrättsförening ska renovera fönster kan ni vända er till oss på Interoc som har mycket skickliga hantverkare som utför tjänster i Gävleborg med omnejd. Vi kan åta oss er fönsterentreprenad i Gävleborg då ni ska genomföra en fönsterrenovering men också bistå er vid fönsterbyte i Sandviken. Ni kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera era fönster och sedan lämna en offert med ett rättvist pris.

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.