Kontakta oss på Interoc

Kontakta oss på Interoc

Varmt välkommen att kontakta vår serviceinriktade support som ger snabb återkoppling och trevligt bemötande.

Vi på Interoc har riktat våra tjänster till kommersiella fastigheter, privata fastighetsbolag och allmännyttan i Gävleborgs län och större delar av Sverige där vi åtar oss både mindre och större projekt. 

Boka in ett kostnadsfritt möte med oss, så hjälper dig att hitta bygglösningar som förbättrar allt från energiförbrukning och ljudnivå till funktion och estetik. Med vår kunskap kan vi också redovisa saker som hur mycket energi dina fönster sparar dig, hur mycket buller som dämpas och hur mycket luftmiljön förbättras för de boende.

Ett stort företag med bred spetskompetens

Vi är ett stort företag med bred spetskompetens och stor spridning. Det innebär att vi kan hjälpa stora delar av landet med ett brett utbud av tjänster som vi också är riktigt duktiga på. Sektorn Fönster & Dörrar inneffatar till exempel allt från balkong- och säkerhetsdörrar till tilläggsisolering och fönsterbyte i Sandviken, Gävle, Hofors eller andra kommuner i och omkring Gävleborgs län.

När du är i behov av kompetenta och trygga hantverkare som kan ta sig an din fönsterentreprenad i Gävleborg med omnejd, finns vi på Interoc här för dig!

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Interoc är ett professionellt företag som utför fönsterentreprenader i Gävleborg. Vi erbjuder kostnadsförslag utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.

Kundrecensioner

P
”Att byta fönster handlar inte bara om energibesparing utan också om boendekomfort. Rätt underhåll leder både till bättre ljudklassning och mindre drag. Interocs projektansvarig är ett orakel på fönster. Han ser till helheten, tittar till och med på hur fönstren är hängda i deintilliggande grannfastigheterna. Vi fick verkligen valuta för pengarna.”
Patrik Samuelsson, Byggprojektledare AB Stångåstaden
B
”Det var ett svårt projekt. Med så små lägenheter och två fönster i varje lägenhet ställdes stora krav på både logistik och planering. Hyresgästerna hade inte mycket utrymme att vara på medan de fick sina fönster utbytta. Interoc hanterade allt på ett bra sätt och att projektet omfattade 360 lägenheter utan några direkta klagomål är ett kvitto på hur väl allt fungerade. Jag skulle absolut anlita dem igen.”
Bengt Jansson, Chalmers Studentbostäder
A
”Fönstren var utslitna så vi gjorde en LOU upphandling. Samarbetet med Interoc gick väldigt bra, från början till slut. Jag skulle utan tvekan rekommendera Interoc till andra beställare. Vi gjorde inte fönsterbytet bara för att spara energi utan också för att bevara känslan för fastigheten, på utsidan ser man inte ens att vi har bytt fönster. Däremot såg vi till att fönstren som monterades är tillverkade av högklassigt trä. Det är också en fråga om hållbarhet.”
Anders Burle, Ansvarig Beställare