Helhetslösningar inom fönsterbyten till BRF

När det är dags för bostadsrättsföreningen att utföra ett fönsterbyte kan ni med varm hand vända er till oss på Interoc som utför fönsterentreprenader i hela Gävleborg. Vi åtar oss fönsterbyten till såväl mindre som större bostadsrättsföreningar och kan alltid lämna konkurrenskraftiga priser och trygga garantier på våra arbeten.

När det är dags för bostadsrättsföreningen att utföra fönsterbyte kan vi på Interoc erbjuda bostadsrättsföreningen en helhetslösning. Vi är specialister på fönsterbyte till BRF och har under flera decennier hunnit med att hjälpa många bostadsrättsföreningar att hitta den mest optimala lösningen för fönsterbytet för deras fastigheter. Vi utför förstås även fönsterbyte i hyreshus till fastighetsbolag, privatpersoner och företag i större delen av Sverige.

 

När behövs ett fönsterbyte för en bostadsrättsförening?

Det finns egentligen ingen tidsram för när du behöver byta fönster. Har fastigheten fönster av hög kvalitet, vilket är vanligt för fönster som är tillverkade före 1960-talet, kan det räcka med att fönstren underhålls genom skrapning, målning och omkittning. Fönster som är tillverkade senare än år 1960 har oftast varierande kvalité då de använder olika typer av träslag. Det kan vara billigare att renovera fönster framför att göra ett fönsterbyte till BRF. Dock kan det finnas många andra vinster med att byta ut till moderna fönster vilket gör ett fönsterbyte mer ekonomiskt i längden.

 

Kontroll av fönster i Gävleborg

Normalt görs ett fönsterbyte då fönstren inte håller tätt längre. De släpper in kall luft på vintern och/eller så bildas kondens på fönstren. Om fönstren är i dåligt skick så släpper det även ut värmen, vilket bidrar till högre energikostnader för uppvärmningen. Det är därför vanligast att du upptäcker att fönstren är i dåligt skick under vinterhalvåret. Fönster som har karmar i trä som har börjat ruttna bör också bytas ut då det är svårt att renovera dessa. Många bostadsrättsföreningar väljer att göra ett fönsterbyte i samband med en fasadrenovering eller vid en större renovering av lägenheterna inomhus. Du är välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi kan besiktiga dina fönster och lämna förslag på åtgärder.

 

Byta till moderna fönster

Som tidigare nämnts finns det flera skäl till att byta till moderna fönster som exempelvis att man få en bättre isolering, bättre ventilation och en lägre ljudnivå inomhus. Om man dessutom väljer underhållsfria fönster så behöver man inte heller lägga några framtida kostnader på underhåll av fönster, vilket betyder att ett fönsterbyte över tid kan vara mest ekonomiskt. Nya fönster har en bra isolering så att de inte släpper ut inomhusvärmen. Dessutom är ventilationen i nya fönster betydligt bättre än i äldre fönster vilket ger ett bra inomhusklimat. Med nya fönster kan man spara pengar på fastighetens energikostnader samtidigt som man också får fönster som dämpar buller utifrån.

 

Anlita Interoc

Vi är specialister på fönster och kan hjälpa din bostadsrättsförening att besiktiga fastighetens fönster för att kunna erbjuda er den bästa lösningen för ert fönsterbyte. Vi har projektledare och platschefer som är experter på fönsterbyten och som kan leda hela projektet med ert fönsterbyte. Våra fönstermontörer är utbildade inom fönster och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att vi kan erbjuda er ett fönsterbyte av högsta kvalité till konkurrenskraftiga priser. Ni är välkomna att kontakta oss för att få mer information om våra tjänster eller för att boka ett hembesök för besiktning av era befintliga fönster.

 

Kontakta oss för mer information

Interoc grundades redan år 1960 och kan idag erbjuda ett flertal olika tjänster som bland annat fönsterbyte, fasadrenoveringar, badrumsrenoveringar, plattsättning och byggservice. Våra medarbetare är alla utbildade och certifierade inom respektive arbetsområde vilket innebär att det finns en stor kunskap och massor av erfarenhet. Vi kan åta oss både mindre som större projekt men även totalentreprenader då vi har erfarna projektledare och arbetsledare inom företaget.

 

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt eller om du vill boka ett hembesök för att diskutera ditt projekt kan du använda formuläret på denna sida. Vi är ett välrenommerat företag som har många goda omdömen från våra kunder. Vi arbetar utifrån de branschregler som finns på marknaden idag och lämnar självklart alltid garantier på våra utförda arbeten. Detta gör att våra kunder kan känna sig trygga även efter att vi är klara med vår leverans.

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.