Välkommen till oss på Interoc

Välkommen till oss på Interoc

Specialiserade dörr- & fönstermontörer som erbjuder bra service och hållbara resultat. Med oss kan du vara säker att ditt fönsterbyte blir korrekt utfört.

Vi är ett etablerat företag som har funnits från 2012 och innehar en stor och kompetent personalstyrka. Hela vårt företag genomsyras av hög kvalitet, vilket vi säkerställer genom att kvalitetssäkra våra metoder, enbart arbeta med P-märkta fönster och dörrar samt att genomföra gedigna besiktningar av alla fönsterbyten vi genomför. 

Våra ledord: kompetens, lösningsorientering och hållbarhet

Vi tar hand om allt relaterat till din fönsterentreprenad i Gävleborg

Vi finns till för kommersiella fastigheter, privata fastighetsbolag och allmännyttan i Gävleborgs län och större delar av Sverige där vi åtar oss totalentreprenad för både stora och små projekt. Vårt breda utbud av tjänster inkluderar leverans och installation av balkongdörrar, säkerhetsdörrar, ytterdörrar och fönster samt konstruktion av entrépartier. I samband med dessa typer av arbeten sköter vi givetvis även sanering, tilläggsisolering, byte av fönsterbleck och andra byggtjänster i anslutning till projektet.

Minimal påverkan

Genom vår erfarenhet och kompetens av branschen är vi idag experter på att jobba i människors hem. Vi är otroligt tydliga med information till både de boende och till er som beställare. Vårt mål är att alla våra utföranden ska störa så lite som möjligt i de boendes vardag, samt att det utförs med kvalitet och hållbarhet i fokus.

Välkommen att komma i kontakt med oss och boka ett kostnadsfritt möte för ditt behov av fönsterentreprenad i Gävleborg. Vi har snabb återkoppling med trevlig service.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Interoc är ett professionellt företag som utför fönsterentreprenader i Gävleborg. Vi erbjuder kostnadsförslag utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Boka möte