Välkommen till oss på Interoc

Välkommen till oss på Interoc

Vi är specialiserade fönstermontörer som erbjuder bra service och hållbara resultat.

Vi är ett etablerat företag som har funnits från 2012 med ett 30 tals anställda och har vårt regionskontor i Dalarna. Hela vårat företag genomsyrar hög kvalité, det säkerställer vi genom att kvalitetssäkra våra metoder, att vi enbart jobbar med P-märkta fönster och dörrar samt att det sker en besiktning av alla fönsterbyten. 

Våra ledord på Interoc är kompetens, effektivitet och ansvar


Vi finns för kommersiella fastigheter, privata fastighetsbolag och allmännyttan i Gävleborgs län och större delar av Sverige där vi åtar oss stora och små projekt. Tjänster som vi erbjuder är att byta fönster, balkongdörrar och fönsterbläck. Sanering och tilläggsisolering för balkong samt leverans och montage av säkerhetsdörrar till källare, lägenheter och förråd. Vi installerar även ytterdörrar och entrépartier.

Genom vår erfarenhet och kompetens av branschen är vi idag experter på att jobba i människors hem. Vi är otroligt tydliga med information till både de boende och till er som beställare. Vårt mål är att alla våra utförande stör så lite som möjligt i de boendes vardag, samt att det utförs med kvalité och hållbarhet.

Välkommen att komma i kontakta med oss och boka ett kostnadsfritt möte. Vi har snabb återkoppling med trevlig service och engagemang.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Interoc är ett professionellt företag som erbjuder fönsterentreprenad i Gävleborg. Vi erbjuder kostnadsförslag utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss via formuläret så berättar vi mer.

Välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte

Boka möte