Säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar

En säkerhetsdörr ger inte bara ett effektivt skydd mot inbrott utan är också ljudisolerande samtidigt som det ger ett bra skydd om det skulle uppstå en eldsvåda i fastigheten. Med en säkerhetsklassad dörr kommer de boende i fastigheten känna sig tryggare och säkrare vilket leder till ökad trivsel. När ni planerar att byta ytterdörrar i er fastighet kan ni kontakta oss på Interoc som är specialister på säkerhetsdörrar. Då kan vi boka ett kostnadsfritt möte där vi kan bistå er med konsultation kring era nya säkerhetsdörrar och därefter överlämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

 

Installera säkerhetsklassade ytterdörrar

Interoc är ett byggföretag som under många år utfört tjänster åt allmännyttan, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Gävleborg. Vi kan åta oss er fönsterentreprenad i Gävleborg då ni ska byta fönster och dörrar i er fastighet. Idag finns det ett stort utbud av säkerhetsklassade ytterdörrar att välja mellan så att de passar in i alla typer av fastigheter. Alla nya ytterdörrar ska enligt lag vara brandklassade och skydda mot brand i minst 30 minuter. Genom att välja en högre säkerhetsklass för ytterdörrar kan man inte bara öka skyddet mot brand utan även mot inbrottsförsök. 

Boka ett besök med oss inför ert fönsterbyte

Är det dags att genomföra ett fönsterbyte i Gävleborg kan ni kontakta oss för att boka ett möte. Då kan vi inspektera era fönster och lämna råd kring era nya fönster, utan några förpliktelser.